Bebek Bebek Bebek Bebek Yenidoğan Bebek Gerçekçi Yenidoğan Bebek 8 inç Bebek Büyükanne Ve Bebek İçin Güzel Bir Hediye

0
0 Yorumlar

₺1 302.81 ₺521.05
Miktar:

SKU: w119979

Tanım:

Sevimli küçük kız: Yumuşak ve esnek bir cilt hissi ile yeni doğan bebeklerin her nüansını mükemmel bir şekilde yakalar.Hassas ve gerçekçi elle boyanmış yüz ve vücut detayları ve hatta elle uygulanan hassas kirpikler, bu gerçekçi bebeği kesinlikle karşı konulmaz kılar.

Seninle oynamak istiyor: baştan ayağa 8 inç uzunluğunda ve neredeyse her inç bebek için yumuşak.

En iyi oyun arkadaşı: Çoğu çocuk bebekleri sever.Silikon kız/erkek bebeklerin yeniden doğuşu, hayal güçlerini harekete geçirecek ve kişilik gelişimlerine elverişli olan günlük yaşamda sorumluluk almaya teşvik edecektir.

Arkadaşlarını şimdi tanıyın: size bir oyuncak bebek, bir şişe süt şişesi, bir emzik, bir doğum belgesi ve bir takım elbise ile geliyor. clothes.It çocukların doğum günleri, Noel ve diğer tatiller için iyi bir hediyedir.

Özellikler:

Adı: Bebek Bebek

Bebek malzeme: yüksek kaliteli silikon

Yükseklik: yaklaşık 20 cm / 8in

Bebek Net ağırlığı: yaklaşık 170g

Ürün Listesi:

1 * Yeniden Doğuş bebek

1 * takım elbise

1 * Doğum belgesi

1 * emzik

1 * Bebek şişe

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Canlı Görüntü: Gerçek insanlara benzeyen bebek bebekleri çocuklarınızı cezbeder.Yumuşaktırlar ve sizin için komik ifadeler yapıyormuş gibi sert bir şekle sahip değildirler.

2.Dayanıklı Malzemeler: İnsan vücuduna zararlı olmayan silikon malzemeler özenle seçilir ve yapılır.Kirlendikten sonra nemli bir bezle silinebilirler.

3.Beyin Gelişimi: Garantili kaliteye sahip malzemelerden yapılmış gerçek hayattaki bebek bebekleri, çocukları günlük yaşamda sorumluluk almaya teşvik edecek ve bu da çocukların kişilik gelişimine katkıda bulunacaktır.

4.İlginç Süslemeler: Canlı ifadelere sahip gerçekçi bebek bebeklerinin kıvırcık saçları, süslemeler olarak çok ilginç olan benzersiz bir şekil sunar.

5.Yaratıcı Hediye: Hayatta yaratıcı bir hediye olarak eğlenceli aktiviteler sağlar.yürümeye başlayan bebekler, çocukların elektronik cihazlardan uzak durmasına ve üretken oyuncaklardan yararlanmasına izin verir.

Özellikler Eğitici
Öğe Türü Bebekler
Yaş Öner 12+y
Cinsiyet Üniseks
Mfg Seri Numarası Moda
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Silgi
Tip Bebek Bebekler
Sertifika CE
Koşul Stok Kalemleri

0 Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak .